En gammal sak jag har i hemmet är…

Dag 16 av 31 i bloggutmaningen

Har nog ingen gammal sak hemma. Inte vad jag kan komma på nu i alla fall.

Blir så trött på allt som händer i världen. Hela den negativa spiralen som vi har i vårt hem just nu.
Förhållandet som går neråt hela tiden. Jag blir snart galen på det. Vill bara skrika och bara vara arg men då tror väl grannarna att jag blivit helt galen…mer än vad jag är.
Är så trött på att höra om det där förbannade Coronaviruset dag in och dag ut.
Ja det är en viktig nyhet och visst ska man vara försiktig men jag kan inte göra mer än att tvätta händerna när jag varit ute och hålla mig borta från stora folkmassor, men inte ska jag behöva ge upp mitt liv för detta.
Och självklart håller jag barnen hemma i två veckor om det behövs och krävs. Barnens skola kommer inte att stänga som det ser ut nu inte heller Max skola kommer att stänga.
Sen har ju barnen tur att jag faktiskt inte har jobb i dagsläget då jag kan hämta upp dem eller vara hemma med dem om det behövs.

I alla fall så är jag så trött på allt just nu. Känns som jag måste balansera hela världens problem på mina axlar som om jag inte har nog med mina egna.
Och som grädde på moset så kommer universitetet att stänga på onsdag. Bara orkanen där biblioteket och datorer finns kommer vara öppet. Vilket kommer leda till att man som student inte kommer få plats vid någon dator när examensarbetet ska skrivas. Det som är positivt är att de kommer hålla i kursen trots allt.
En annan sak som är positiv är att våren har kommit och idag var det riktigt fint väder så vi träffade på en del nyckelpigor. Det tycker jag är ett riktigt vårtecken.

En nyckelpiga i Izabellas hand

Och så öppnade anmälan till Montessoripedagogik III så det sökte jag till.
Så nu är det gjort.

Nu väntar man till juli innan beskedet kommer.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.