Jag känner mig high tech när…

Dag 17 av 31 i bloggutmaningen

Är när jag lagar mat och tittar på serier samtidigt. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att laga mat.
Nu har jag sett klart Angel och nu har jag börjat med Anne med ett E. Är på första säsongen och tycker den är svinbra.

Så kom regeringen med att skolor ska stängas. Max skola går in med distansutbildning med start imorgon. Universitet ställer in sina lektioner och går över till digital undervisning. Orkanen är öppen dock som  jag skrev igår. Läste att de stänger gränserna och förbjuder all inresning i landet. bara mat ska komma igenom.
Jag har bett till universum att detta eländiga äckliga virus ska försvinna omedelbart så allt kan bli normalt igen. Vi kommer leva i en helt ny värld efter denna kris. Men nu orkar jag inte babbla om detta längre. Jag hoppas att toppen nås snart och allt planas ut.


Snälla universum låt detta skitviruset försvinna.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.