Något jag druckit som verkligen inte föll mig i smaken är…

Dag 23 av 31 i bloggutmaningen

Vet faktiskt inte. Jo det var den där drickan som Izabella köpte i den japanska affären Osopso på Triageln här i Malmö.
Den var kolsyrad och kom i en glasflaska där man pressade ner en kula i flaskan.  De var sjukt sliskig och söt.

Idag hade jag mötet med prefekt och lektorn om mina framtida studier på universitetet. Jag förklarade för dem hur jag tänkte mig och de förklarade att detta var sista chansen för mig med examensarbetet. Lektorn var vår examinator innan och han sa att jag skulle läsa igenom hans kommentarer från hans omdöme.
Jag ska nu koncentrera mig på examensarbetet totalt och se till att jag får mycket handledning. Väntar på att min skrivarkompis ska ta kontakt med läraren och bli omregistrerad och därefter ska vi mejla honom och skicka bedömningen så vi får ordentligt med hjälp. Trist att det blir handledning via datorn.
Nu i veckan ska jag läsa igenom examensarbetet och gå igenom bedömningsprotokollet .
Om nu inte min skrivarkompis blir omregistrerad så kan vi göra så att vi skriver samma text men förklarar i inledningen att vi delar på texten från ett specifikt datum. Men jag hoppas hon blir omregistrerad.
De har i alla fall pausat mina VFUer för tillfället så nu kör vi så det ryker på examensarbetet.

Tror jag vill faktiskt ändra namn på vårt examensarbete. Det handlar mer om vilka redskap som personalen använder sig av i förskolan än kommunikation. Men jag vet inte. Får höra med handledaren vad han tycker och med min skrivarkompis när och om hon blir omregistrerad.Om jag måste skriva det själv så vill jag gärna byta rubrik.

Nu vill Izabella låna min dator en stund och jag ska kolla på Lost. Skolan är stängd imorgon då de har studiedag.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.