Något jag ätit som verkligen inte föll mig i smaken är…

Dag 24 av 31 i bloggutmaningen

Karp, biggos, viss polsk mat. Surströmming inte för att jag smakat det men det låter vidrigt. Makrill kan jag heller inte äta eller lax. Jag gillar inte fisk överhuvudtaget. Fiskpinnar är okej. det åt vi idag.

Idag fick jag mejl från min nya handledare. Vi har redan bokat ett handledarsamtal på tisdag och jag har skickat underlaget till honom samt protokollet som vi fick.
har väl inte hänt något annat speciellt idag. var ute och handlade lite då vi skulle göra våfflor idag men det får vänta tills imorgon. Har sorterat ut mer från bokhyllorna i vardagsrummet idag. Får nya om någon vecka som varit hos mina föräldrar och de kan inte ha dem kvar då de ska flytta.
Är ju våffeldagen imorgon. Ska plockas undan här imorgon också.

Nu blir det ett avsnitt eller två av Lost.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

1 kommentar

  1. Fiskpinnar med mos är riktigt gott, kanske skulle laga det imorgon kom jag nu på ?. Likt dig skulle jag ogärna äta surströmming ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.