Våffeldagen idag, blir det våfflor för dig?

Dag 25 av 31 i bloggutmaningen

Ja idag gjorde jag våfflor till mig och barnen med en massa smarriga tillbehör.

Idag har jag plockat undan och städat köket. Har inte alls hunnit läsa mitt examensarbete eller gått igenom protokollet från vår förre examinator och jag har heller inte hört från min skrivarkompis.
Idag fick jag även mejl i från Lernia. Jag sökte ju in till läkarsekreterare på skoj och idag fick jag reda på att jag är behörig. Jahopp så nu kommer jag gå vidare till ett test och är det inte många som söker så kommer jag  få en plats där som börjar den 24 augusti. Intagningsbeskedet kommer i juni.
Idag har jag även fortsatt att rensa och städa ut vår bokhylla så nu är det bara att skruva ner den och vänta på att containern kommer på måndag.
Tänkte slänga in en bild på det men icke att den ville ladda in den.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.