Här i Dalarna har vi fått veta att det är torrt i marken och varnas för att elda. Hur ser det ut där du bor?

Dag 3 av 30 i bloggutmaningen

Jag har faktiskt inte hört något om torr mark och varningar om eldning. Men när det blir varmare så brukar de varna att fjolårets gräs kan ta fyr om man eldar och är oförsiktig.
Personligen eldar jag inte eller använder grillar speciellt inte om det är torrt.

Idag har jag varit i skolan och lånat böcker till examensarbetet. Nu för tiden måste man använda sitt multikort med kod för att komma in i byggnaden. I lobbyn eller vad man nu ska kalla det står Securitasvakter som måste kolla ens multikort så att man får vara där. Och biblioteket är stängt så där får man också använda sitt multikort med kod för att komma in. Rena fort Knox. Jag har aldrig sett Orkanen så folktom. Jo på sommaren men inte tider som nu.
I ett normalt samhälle utan Corona så skulle universitetet vara fullt med folk. Nu får vi jobba hemifrån och ha handledarsamtalen via zoom. Skitjobbigt. Föredrar öga mot öga.
När jag kommit hem med Izabella så tog jag ner de två sista bokhyllorna. Mina änglar har jag packat ner så länge.
Imorgon ska vi ta det sista här och sen blir det att kontakta husvärden så man får saker fixat här.
Idag blev det pizza till middag. Jag orkade inte laga mat.

Nästa vecka har barnen påsklov. Izabella ska på fritids några dagar och jag…inget lov här. Jag ska skriva mitt examensarbete.  Vill bara bli klar.

Bjuder på en bild på en av mina ögonstenar. Min älskade Tigris som faktiskt såg ut som en äkta ryss.
Ja Russian blue då.
Hans föräldrar är helt svart och svart och vit. Hans syskon är/var helt svarta förutom Lill pip som var grå och vit. Saknar dem ibland. Tigris kom alltid och la sig bredvid en och när man klappade honom så kärleksbet han en i handen. Älskade katt.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

1 kommentar

  1. Ditt studentliv låter som mitt, vi träffas också via datorn och visst blir det konstigt att inte SE varandra. Speciellt konstigt blev det för mig igår när jag inte hade webcam. Trodde det skulle funka på jobbdatorn men där kunde man inte använda headset :-o.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.