Odlar du något i år?

Dag 4 av 30 i bloggutmaningen

Nej inte detta året.
Men ett år odlade vi tomater på balkongen. Blev plommontomater men de var inte goda.

Lördag idag och jag har pysslat här hemma.
Mina föräldrar kom med lite skåp och bokhyllor idag. Resten kommer förhoppningsvis imorgon så jag blir klar. Måste ha upp MKB innan påsk. Måste ha en ny spis innan den vi har faktiskt ger upp. Jag vill ha en induktions spis denna gången eller en med bubbla ugnar har inte bestämt mig än.
Imorgon ska jag fortsätta rensa och ha mig. Xander ska till Lödde och träffa sin bonuskusin. Säkerligen sin kusin också.
Kommer lägga ut bilder på vardagsrummet när allt är iordningställt. Tror det kommer bli så bra.
Idag beställde mannen också lets sing 2020 samt två mikrofoner från Webhallen. Får se hur lång tid det tar på grund av corona. Nästa år kanske. Men jag hoppas snart. Jag hoppas detta skitviruset går över snart.

Kan knappt vänta tills jag får testa detta.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.