Skärtorsdagen idag, kommer påskkärringar/gubbar till er?

Dag 9 av 30 bloggutmaningen

Nej vi har inga påskkärringar eller gubbar här på vårt område.

Igår tittade jag klart på Lost och jag tyckte slutet var helt okej. Jag förstår inte vad folk blev så upprörda för.
Ja det kanske var lit confusing men inte något att bli upprörd över. Jag gillade slutet i alla fall. Nu har jag börjat på Huset fullt. Längtar tills resten av Fuller house kommer.

Idag har jag pysslat med mitt examensarbete och ska skriva lite i helgen. Ska skicka in första versionen på måndag så får han läsa och kommentera. Jag ska ju ha det mesta med men ska lägga till en hel del. Jag tror det kommer bli jättebra.
Imorgon ska här tvättas och plockas och sådant. Ska förhoppningsvis ställa saker till rätta i vardagsrummet.
Fick skåp och bokhyllor av mina föräldrar. de ska flytta nu till påsk till Barsebäck. Mina föräldrar kände de behövde lite nytt. de har ändå bott i Höllviken sedan jag var tre år så de tyckte väl det var dags.
Jag är glad för deras skulle.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.