Annandag påsk, en extra ledig dag tillsammans. Vad gör du?

Dag 13 av 30 i bloggutmaningen

Idag har jag fortsatt att plocka här hemma och sen gick vi och köpte kattsand.
Mannen var på Hyllie för att köpa ny lankabel så vi får ordning på alla sladdar. Han var även inne på webhallen och frågade om lets sing som jag beställt men de sa att det är flera som väntar på det. Får se om jag får tag på en mikrofon på ett annat sätt. Inte ens amazon ville leverera till Malmö. De levererar bara till Stockholm och jag känner ingen i Stockholm.
Får fixa en mikrofon från något annat ställe. How rude.
Just nu är det rea på lets sing 2020 song pass så den ska laddas ner och så lets sing 2019.

Imorgon är det tisdag och det är dags för Izabella och Xander att gå till skolan. Men det är ju snart lov igen. Om sådär drygt två veckor är det valborg. Jag hoppas och ber till universum att det där förbannade Coronaviruset ska ha försvunnit lite i alla fall.
Och jag hoppas att jag i alla fall är nästan klar med examensarbetet. Jag skulle egentligen ha skickat ett utkast till min lärare idag. men jag får fixa det imorgon. Skriova några timmar och sen skicka för kommentarer.

Låt mig bli godkänd denna gången.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.