Vilken var din första mobiltelefon?

Dag 15 av 30 i bloggutmaningen

Oj. Jag tror det var en Nokia. Köpte den på abonnemang när jag flyttat hemifrån. Minns inte vilken det var.
Sedan köpte jag nog en Eriksson, sådan med antenn.

En sådan här hade jag. Sen har jag haft massor genom åren.
Nu har jag en Samsung A30.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Gått igenom lite av mitt hemgifte och funderar på hur jag ska få plats med allt. har massor av brickor. Porslinet ska jag ha i skåpen. Ska rensa i skåpen ute i köket också.
Har så mycket bråte och skit som måste ut.
Vet inte var jag ska börja och jag måste innan fredag få upp husvärden här så vi kan få beställt ny spis, ny diskmaskin, ny toalett, de ska fixa vasken och slangen som går till kranen till tvättmaskinen. Den har orsakat att vasken har släppt i väggen.
Eluttag som behövs fixas i barnens rum och så behöver vi ny lampa i köket.
Men vår husvärd gör ju inte sitt jobb så….
Jag hoppas vi kan få en induktionsspis. Eller jag ska ha det och de ska bara beställa det( finns som tillval).
Nåja, imorgon blir det en tur till biblioteket och låna böcker och så hoppas jag att jag får tillbaka examensarbetet så jag kan fortsätta arbeta på det.

På återseende. Ci vediamo. Ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.