Tv-licensen är borttagen och är nu istället något vi betalar på skatten, vad tycker du om detta?

Dag 17 av 30 i bloggutmaningen.

Ingen kommentar där faktiskt så jag vet inte vad jag ska tycka om det.

Idag fick jag tillbaka examensarbetet med kommentarer så på måndag ska jag påbörja med att ändra och skriva och ha mig.
Det är en hel del som behövs göras men ändå inte men jag har tid på mig Jobbar jag effektivt i två-tre timmar så är jag nog klar innan inlämning. Jag hoppas verkligen att jag slipper opponeringen igen. Det måste jag ta reda på så jag är på säkra sidan.
Idag har jag sökt fyra jobb i Lund och i Malmö men de tjänsterna börjar inte förrän i augusti och jag behöver ett jobb nu. Vikariebanken har fortfarande stängt och jag har inte hört något från bemanningen i Lund. Så trist men jag har ju en hel del att skriva i examensarbetet men vill ju även jobba. men i coronatider kan det bli svårt trots det söker de flesta skolor lärare eller fritidspedagoger…jag är inget av det och kan inte jobba med det. men jag får hoppas att något dyker upp snart. Skolvärdinnan på barnens skola sa att förskolorna som tillhör skolan skriker efter personal och jag sa till henne att jag redan skickat mitt CV och sånt dit flera gånger. Hon sa att hon skulle se vad hon kunde göra.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.