Är du med i facket? Anser du facket vara viktigt eller oviktigt?

Dag 18 av 30 i bloggutmaningen

Nej jag är inte med i facket då jag inte har jobb men ska väl gå med i lärarförbundet när jag väl börjar jobba.
Mannen är med där emot i fall han nu skulle bli arbetslös vilket jag hoppas inte händer.
Det är viktigt anser jag när man jobbar och sen blir arbetslös.

Idag har vi fortsatt röja här hemma och dörrarna på mitt änglaskåp åkte på nu  i kväll.
Jag har fixat avloppet på toa då det var stopp i vasken. Nu läcker vattenlåset och hela röret måste nog bytas ut. Ska göra felanmälan igen imorgon på saker som måste bytas ut och hoppas att vi får hjälp denna gången.
Idag var vi en sväng på Emporia och vi var inne på hemmakväll och köpte deras nya maxa bägaren mini. Lagom tycker jag. Jag var ju bara tvungen att testa deras nyheter.

Dumle strawberry – Den smakade inte så mycket jordgubb men den var god. Fick starkt godkänt av mig

Nötcreme jordgubbspaj – Den var god och fick också ett starkt godkänt av mig.

Karl Fazer lemon youghurt & meringue – Guuuud jag dör. Denna älskade jag och fick klart det starkaste godkännandet från mig. När jag såg tjejerna på Hemmakväll åresentera denna för någon vecka sedan blev jag lite skeptisk(ja på alla tre) men provade den ändå. Så god kombination.
Men det är ju min åsikt. Men om ni provar dessa så låt mig veta vad ni tyckte om det.
Fast å andra sidan så är jag en riktig godisråtta.???

Nu ska jag börja tänka på att krama kudden.
Har en del att göra fortfarande imorgon. Grannarna ovanför oss…ja de som väsnats så mycket under så många år har ikväll väsnats för sista gången i detta huset i alla fall. De flyttade idag så nu får vi se vad för folk som flyttar in denna gången.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

1 kommentar

    • Majsan19 april, 2020 kl. 14:55
    • Svara

    Skillnad på facket o a-kassan.
    Du kan vara med i a-kassa för ev arbetslöshet.
    Men du behöver inte vara med i facket för det ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.