På semestern så bor du helst på, hotell, husvagn/husbil, stuga, tält eller stannar hemma.

Dag 20 av 30 i bloggutmaningen

Om jag får bestämma så stannar jag hemma. Jag gillar inte vara på resande fot och okända sängar på hotell eller dylikt. Jag har campat både med husvagn och i tält. Tycker inte om något av det.
När jag gick på fritids åkte vi ibland iväg på läger. Till Kullatorpet utanför Veberöd. det hatade jag. Utedass.
Sen åkte vi till Kirsebo som ligger utanför Svedala. Det gillade jag bättre…normala toaletter. Ja toan är viktig för mig om jag ska någonstans. Låter löjligt men vi har väl alla speciella krav på vårt boend när vi är någonstans.

Kullatorpet

Kirsebo

Det finns en sjö precis utanför huset och kollar man på Maps ser sjön ut som ett hjärta.

Idag har jag plockat och städat i sovrummet. Rensat bland Izabellas grejor. Vi delar ju fortfarande rum med henne men hoppas att hon får bo där själv till sommaren.
Imorgon ska här vikas handdukar och tvättas handdukar och jag måste ta itu med det där examensarbetet. Jag har ändrat lite i det idag men det finns en del arbete kvar. men jag hoppas att det i alla fall blir klart i maj någon gång. jag fick även mejl från yh-antagningen att jag om två veckor kommer att få en länk för videosamtal för ett prov för att de ska göra ett urval för vilka som kan knipa en plats. Det hade ju varit roligt att gå den utbildningen för just nu under coronatider så annonserar de ut medicinsk sekreterare på arbetsförmedlingen. Ja man är ju inte där utan på sjukhusen. Senast idag hos ortopeden och där har vi varit mycket. Förskolor söker inte personal just nu.
Men just nu håller jag ju på med examensarbetet. Men jag vill ju bara ut och jobba. Blir galen här. #fuckcorona.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.