Om det kommer in en geting i hemmet så brukar jag?

Dag 21 av 30 i bloggutmaningen

Jag försöker få ut den så fort som möjligt då vår lilla katt älskar att jaga flygfän typ flugor och annat småkryp.
Skulle han få tag på en geting hade han stuckit sig i munnen så när bin eller getingar har flugit fel vid hörnet där borta så ber jag barnen ta katten tills jag fått ut getingen eller biet. Personligen hatar jag getingar. De är obehagliga speciellt nu så här dags på våren då de är stora. Har stuckit mig på getingar en gång som barn, den satt på min dockvagn och stack mig mitt i handen och så när jag höll Xander i famnen när han var liten. Men bin och getingar tar jag ut från hemmet för jag vill inte ha en stucken katt.

katten på bordet.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

1 kommentar

  1. Åh fy låter hemskt där att bli stucken med barnet i famnen :(. Jag har blivit stucken två gånger, minns smärtan än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.