Har du grillat något i år?

Dag 22 av 30 av bloggutmaningen

Nej det har jag vi inte gjort detta året trots att det varit grillväder. Men jag är försiktig i dessa tider.
Vill inte vara ute i onödan, men å andra sidan så skulle det nog bara vara vi på kolonin. Folk grillar på gården varje dag och det är stora folkgrupper där. Släkt eller vänner tror jag det är. Helt galet.
Får se när det blir en grillning. Nog inte den närmsta tiden men nästan.

Från förra året.

Idag har jag plockat lite och tvättat och vikt handdukar. Imorgon måste jag ta itu med examensarbetet och skriva en hel del om det. Önskar att jag snart var klar. Det går faktiskt lättare att skriva själv. Nästa vecka ska jag över till min skrivarkompis, hon ska hjälpa mig med innehållsförteckning för jag får icke ihop det och så ska hon hjälpa mig med sidnumren.
Jag är bra på att skriva men detaljer men innehåll och så det är jag inte lika bra på.
Tyckte inte det kändes bra att fortsätta skriva det själv men med tanke på vad min kompis varit med om och vilka problem hon har fortfarande så sa hon att jag skulle tänka på mig själv och skriva det. Hon får ju lov att också skriva på samma arbete när hon väl orkar det för jag kommer ju skriva att vi splittrat på oss.
Men vi kommer ju inte skriva om exakt samma sak.

Nu ska jag göra mig klar för sängen och hoppa i säng.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.