En konstig matkombination som jag vill delge är…

Dag 24 av 30 i bloggutmaningen

När jag gick i nian och när någon fyllde år…tror till och med att det var i åttan köpte vår lärare(jag gick i mindre klass på 4-5 personer en så kallad obsklass som det hette på den tiden folk kallade den för Dream team) glass och sour cream onion chips. Detta blandade vi. Eller ja vi använde glassen som dipp och åt haha. Skitgott på den tiden. Idag tror jag nästan jag skulle avsky det.
I dag tror jag inte jag har någon kombination….får tänka på det och återkomma.

Idag har vi äntligen satt upp tv: n och skåpet med änglar måste dörrarna tvättas sen måste tv:n tvättas ordentligt. Ska lämna tillbaka mic och det andra för ps 4 ville inte ta emot den så jag får lämna tillbaka och sen vänta på att de ska komma in till webhallen.
Har inte hänt något märkvärdigt idag faktiskt. Har inte orkat ta itu med examensarbetet så jag får väl ta och skriva det imorgon efter jag fixat klart här. Xander ville ut till Dollar store men jag sa att jag inte har ork eller lust. Vill inte springa ute så himla mycket just nu. Och jag har och göra men vi får se vad som händer.
Idag såg jag en video på Izabella när hon var liten och innan  videon tog slut filmades Tigris och jag blev tårögd. Saknar den där knäppiskatten, min russian blue jättemycket. Han hade varit 12 år idag.

Älskade Tigris ❤

Men å andra sidan så har jag nu en lika knäpp men gosig kille ❤.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.