Om jag fick prova ett helt nytt jobb skulle det vara…

Dag 27 av 30 i bloggutmaningen

Jag skulle vilja prova jobba på Hemmakväll. Ja inte som säljare då utan som godistestare och varutestare som de tjejerna på instagram.  Då hade jag fått smakat lemon maräng och de andra nyheterna först.
Eller medicinsk sekreterare kanske sångerska.

Idag har jag ändrat och skrivit på examensarbetet och imorgon ska jag till Kävlinge och träffa min kompis för jag måste ha hjälp med innehållsförteckning och sidnummer.

Ligger förbannelse över detta skitet. Låt det bli klart snart. Låt mig få inspiration att skriva så fingrarna blöder.
Söker fortfarande jobb ju och i juni får jag intagningsbesked om jag kommer in på medicinsk sekreterarutbildningen på Lernia. Ska ju göra urvalsprov i svenska och engelska. Det hade varit kul att komma in att sadla om totalt.  Verkar vara omöjligt att få jobb inom barnomsorgen.
Speciellt under såna här tider.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.