Är du bra på fräckisar?

Dag 28 av 30 i bloggutmaningen

Nej faktiskt inte. Jag är mer bra på Norgehistorier, roliga historier och andra historier. Fräckisar tycker jag inte ens är roliga. Jag skrattar dock gott åt en riktigt bra rolig historia. Gåtor gillar jag. När jag var yngre lärde min kompis mig sin bästa gåta. Varför har elefanten gröna stövlar?  Varför har elefanten röda stövlar?

idag var jag i Kävlinge hos min kompis. Hon visade mig hur man fixade en innehållsförteckning och numrerade sidorna. det blev bra. Nu ska jag fortsätta skriva imorgon så jag kan skicka det till min handledare under kvällen.
Det är väl i princip jag gjort idag.

Denna är jättegod men den ska drickas väl kyld.

Älskade katt. På torsdag ska du få ett nytt klösträd.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Just ja svaren på gåtorna:Elefanten använder de gröna stövlarna för att inte synas i gräset. Och de röda stövlarna använder han när de gröna är smutsiga. Den kör jag på barnen ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.