Tror du det bli något mer snöfall innan hösten?

Dag 29 av 30 i bloggutmaningen

Snö? I Malmö. Nej knappast så blir det inte det. Vi är ju snart över april och vi har inte ens haft något aprilväder…eller jo det har vi. Det snöade tidigare denna månaden och regnade. Snö blir det inte mer denna våren. Det snöade faktiskt ett år i maj. Tror det var i samband med att min pappa fyllde år.
Som det kan gå.

Vad jag hatar att tappa motivationen. Jag har ingen motivation alls med examensarbetet just nu. Men jag måste skriva en hel del imorgon. Måste skicka in en kopia till min handledare så han kan kolla igenom om vad mer jag kan göra. Måste mejla min lärare också och höra om jag måste opponera men jag har för mig att har man blivit godkänd innan så behöver man inte opponera igen.
I stället för att fixa med examensarbetet har jag sorterat ut burkar och sådant som vi bara samlat på i ett skåp ovanför skafferiet. Nu har vi bara några kvar.

Bye bye. Blev mycket som åkte ut. Ska fortsätta rensning imorgon efter jag hämtat på fritids och så.
Xander ville dock att vi skulle fira in valborg med Yoggi boost. De har maxa bägaren imorgon också.
Imorgon ska jag också köpa en klösbräda till Busen då hans som han har nu är helt vinglig och gick sönder igår.
Nu är det dags att gå och lägga sig.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.