Snart kan jag (äntligen) slappna av

God fredag alla. (Började skriva detta på fredags eftermiddagen)
Denna helgen har jag bara två barn hemma.  Izabella är på hajk tillsammans med scouterna som hon går på onsdagarna nu i trean. Hon vill fortsätta i fyran också med det men då blir det på onsdagseftermiddagar. Får ta reda på mer efter det.
Om 1½ vecka (?) slutar barnen i skolan. Vad hände där liksom? Tänk att ett helt läsår redan har gått. Detta året for iväg bara woooshhh. Och jag hann inte med. Tror det mycket beror på Coronan som härjar.
Jag läste dock att gymnasieskolor, komvux och universitet kommer öppna igen i mitten av juni och sedan så övergår till det normala efter sommaren.  Tror många längtar efter det allra mest gymnasieeleverna. Max längtar i alla fall tills han får gå tillbaka till skolan. han tycker det är jobbigt med distansundervisning. Jag kan hålla med.

Försvinn från vår värld någon gång. Du har ställt till med tillräckligt.

Och snart om en vecka ska jag skicka in mitt färdiga arbete till min handledare. Ska bara lägga till lite i abstract och så ska jag träffa min kompis på måndag så hon kan hjälpa mig med innehållsförteckning samt att fixa centraliseringen av texten på måndag sen ska jag skicka det på måndagkväll så han kan ge det till kursansvarig på torsdag. Därefter kommer jag att få en examinator och jag opponerar förhoppningsvis i mitten av juni på  universitetet(hoppas jag)  då de ju öppnar igen. Snart…snart kan jag koppla av från detta skitet och hoppas att få det godkänt. Flera års kämpande med två olika handledare när jag skrev med min kompis och nu den tredje som hjälpt mig en hel del. Tror min kursledare hade ett finger med i spelet där för att jag skulle bli klar med skitet eller kanske lektorn som var vår examinator sist.
Ja jag vet inte jag kan bara spekulera…..men snart har jag bara 12 hp kvar och de ligger så länge på hyllan och jag hoppas nu att jag får ett jobb.

Äntligen har jag snart famlat klart i mörkret och kan lägga examensarbetet bakom mig.
Då hoppas jag att de vill anställa mig.

Annars har jag hunnit se Frost 2. Vilken mäktig film och vilken underbar musik. Jag kan inte få nog av Visa dig och Uti älven. Så bra. Kan inte få nog av att lyssna på dem.
Sen har jag kollat om på Once upon a time…. Älskar sista avsnittet i säsong 6 och sista avsnittet i säsong 7.
Har sett nya Aladdin med Will Smith också. Men den tecknade är ju bäst ändå. Men de hade helt annan musik i den med Will Smith.
Sen har jag fastnat för Blah blah blah med Armin van Buuren och jag lyssnar aldrig på trance det är mannens musikstil men just den låten är bra. Och sen är jag frälst i Brave med Hanna Ferm. Dessa två låtar går också varma.

Sådan underbar låt.

Och denna. En mors kärlek till sina barn.

Denna satte min handledare igång när vi var ute på praktiken. Känns ibland att jag är den som säger blah blah blah till barnen och de bara ja ja ja.

Jag tyckte faktiskt att hon skulle gått vidare och vunnit istället för The Mamas. Tycker denna är så talande på något sätt. Vad tycker Ni. Skulle hon inte vunnit?
Tror barnen är ganska trött på mig som lyssnar på dessa låtar i repeat.
Försökte få Izabella att kolla på Frost 2 med mig men hon tycker Frost är barnslig.
Aja jag älskar Disneyfilmer och jag ser så fram emot Disney + som kommer som streamingtjänst i september.
och musiken är också så bra. Så det så.???.
Och på tisdag kommer de sista avsnitten av Fuller house och det ser jag fram emot. har sett alla säsonger igen.

Men nu ser jag att klockan hunnit bli midnatt och det är dags och lägga sig helt ensam i sin säng. mannen jobbar inatt och Izabella är på hajk till söndag.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

2 kommentarer

  1. Så härligt att du ganska snart är klar i alla fall. De där poängen du saknar vad är det inom?

    1. Jag har två VFUperioder kvar som jag bestämt att lägga på hyllan ett tag tills jag fått mer kött på benen eller bestämmer mig för att helt enkelt avsluta det. Just nu tycker jag det tappat charmen att bli förskollärare. Det är mer administrativt, kurser och annat än att vara med barnen. Jag opponerar förhoppningsvis om 2 veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.