De 3 första dagarna i juni

Jag deltar i en bloggutmaning nu i juni hos saramadeleine.
Kommer att varje dag skriva om ett specifikt ämne. Hoppas ni tycker det är intressant.
Här kommer de tre första dagarna.

1. Första juni dag, hur beskriver du bäst juni som månad?
Detta året beskriver jag juni bäst opponering i mitten av denna månaden. Jag har skrivit klart mitt examensarbetet. Sen tänker jag att det är skolavslutning för barnen. Izabella slutar i lågstadiet, Xander i åttan och Max i första ring.  Var tog detta läsåret vägen?

2. Hur långt har sommaren kommit hos dig?
Syrenerna har blommat över för länge sedan. Men flädern har börjat blomma.
Så ganska långt tycker jag nog den har kommit.

Sommaren kom ganska tidigt här.

3. Berätta om ett sommarminne från din barndom eller ungdom.
När jag var barn och gick på fritids under sommaren hade de inte så många barn så vi fick lunch med oss och gick ner till stranden som låg på gångavstånd från vårt fritids.
Varje sommar åkte vi även en vecka till mormor och morfar till deras stuga. När morfar gått bort hade mormor stugan några år till sedan orkade hon inte mer så den lades ut på Hemnet för dryga 700.000 kronor.
Saknar somrarna där ibland.

Stugan i Sjöbo. Så mysigt på somrarna. Med skog omkring och bondgårdarna.
När min morfar levde bodde dem där året om då det var även var vinterbonat. Öppen spis men en otroligt otäck toa.

I måndags var jag hos min kompis i Kävlinge hon hjälpte mig med centralisering och andra grejer i examensarbetet. Och jag skickade in det på måndagen och på måndag kommer jag att få min examinator och den 15 eller 16 juni blir det examination.
När jag klarat denna kursen så har jag bara 2 VFUperioder kvar men de ligger på hyllan fram tills jag bestämmer mig om när och om jag vill göra dem. Jag trivs bäst på golvet utan ledarposition och jag tycker att förskolläraryrket har tappat sin charm när förskolläraren måste ta hand om allt. Annat var det när jag växter upp då tog förskolechefen hand om allt pappersarbete och saker medan pedagogerna var med barnen.
Barnen lärde sig saker i skolan ändå.

Du är klar. Du ska inom 3 veckor in på MUEP och jag kommer aldrig mer behöva läsa  dig.
Andra kan läsa dig men jag har fått nog.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.