När går skolorna på sommarlov hos er?

Dag 4 av 30 i junis bloggutmaning

Izabella och Xander slutar på torsdag och då ska de ha avslutning via Meet. Niorna ska vara i kyrkan medan alla klasser sitter i sina klassrum och vi föräldrar här hemma. Allt på grund av Coronaviruset.
Max slutar på fredag och de kommer ha sin avslutning också via Meet.

Bild från förra året. Xander och Izabella på stranden.

Idag har Izabella varit hemma. Hon var hemma igår också då hon hade ont i halsen. Strikta regler att man ska vara hemma vid minsta förkylningssymtom. Blir så trött. Men imorgon och nästa vecka ska hon till skolan sen är det fritids från och med fredag fram till sista juni. Fritids har stängt hela juli.

Men nu är det dags för sängen.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

1 kommentar

  1. Känns så jobbigt att inte få vara med och se i år. Kanske mycket för att jag har sonen son slutar 9:an sådant vill man ju se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.